α.ν.α.σ.α. Ωραιοκάστρου: Ομολογία του Τσακίρη για «βοήθεια» από όμιλο εταιριών για τη διακήρυξη του «οδοφωτισμού» του Ωραιοκάστρου.

 


Δελτίο τύπου ΑΝ.Α.Σ.Α. 25 6 2021

Ομολογία του Τσακίρη για «βοήθεια» από όμιλο εταιριών για τη διακήρυξη του «οδοφωτισμού» του Ωραιοκάστρου. 

Πόσο χαϊβάνια θεωρεί το λαό του Ωραιοκάστρου. 

  Και πόσο θα μας κοστίσει αυτή η «δωρεάν βοήθεια» κ. Τσακίρη ;

Η’ η συνδρομή προέκυψε μετά από «προτροπή» πρόσφατης επίσκεψης υπουργού ;

Το θράσος και η αλαζονεία της διοίκησης Τσακίρη δεν παύει να μας εκπλήσσει πλέον.

  Το αστείο βέβαια είναι ότι μας κατηγορεί για παλαιοκομματισμό. Ποιος ; Ο επαγγελματίας κομματικό στέλεχος, που γεννήθηκε, γαλουχήθηκε και υπάρχει εξαιτίας του κομματισμού και στηρίζεται από αυτόν προσδοκώντας κομματική-επαγγελματική εξέλιξη. Έχει γεμίσει το Δήμο με αργόμισθους κομματικούς φίλους, εξαγοράζει δημοτικές παρατάξεις και συμβούλους, προσλαμβάνει στρατιές συμβασιούχων ψηφοφόρων, "βολεύει" συγγενείς τοπικών μέσων, «εξυπηρετεί» οικονομικά συμφέροντα με απευθείας αναθέσεις, αυτοπροβάλλεται με υπουργικά κομματικά στελέχη και «φωτογραφίζει» διαγωνισμούς εκατομμυρίων επικαλούμενος την ανάγκη της «βοήθειας» στελεχών ομίλου εταιριών. «Αιδώς Αργείοι».


  «Πιαστήκατε στα πράσα» και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε  τα αδικαιολόγητα. Δήθεν οι διαγωνισμοί είναι «καλούπια» και η συγγραφή υποχρεώσεων πανομοιότυπη σ όλους τους διαγωνισμούς. Τότε ποιος ο λόγος να την συντάξει η συγκεκριμένη κυρία στέλεχος του γνωστού ομίλου εταιριών. Γιατί δεν ζητήσατε βοήθεια από άλλους δήμους και απευθυνθήκατε στη συγκεκριμένη εταιρία ; Αυτοαναιρείστε 

Και ψεύδεστε γιατί η συγκεκριμένη κυρία φέρεται  ως συντάκτης όχι μόνο της ειδικής συγγραφής υποχρεώσεων αλλά και του Παραρτήματος VII – Σχέδιο Σύμβασης Μεσεγγύησης & Ενεχυριάσεως και του Παραρτήματος VI – Σχέδιο Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών και ποιών άλλων εγγράφων άραγε ; 

Αυτή η αφιλοκερδής προσφορά πως θα εξαργυρωθεί ; 

Αυτό νοείτε εσείς ως υγιή ανταγωνισμό και ανόθευτη διαγωνιστική διαδικασία ; 

Η κοροϊδία δεν έχει όρια.

Επειδή πιαστήκατε με «το δάχτυλο στο μέλι» προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε σαν μικρά παιδιά. Θυμηθήκατε για πρώτη φορά και την προηγούμενη διοίκηση, για την οποία δεν κάνατε καμία αναφορά όταν για πρώτη φορά παρουσίασε την μελέτη   ο Αντιδήμαρχος ψηφιακή πολιτικής «Χρήσιμος ηλίθιος»  και λάμβανε εύσημα, καθώς η μελέτη πράγματι ξεκίνησε από αυτή, αλλά την αναθεωρήσατε εσείς με την γνωστή «βοήθεια». Μετά αρχίσατε τα περί «καλουπιών» και την ανάγκη «βοήθειας» στη περίπλοκη διαγωνιστική διαδικασία. 

Αποφασίστε, τι είστε ; ανίκανοι ή «διαπλεκόμενοι» ; 

Εμείς οι «άσχετοι» προκρίνουμε το όφελος του δήμου και των δημοτών και όχι των ομίλων εταιριών όπως εσείς, προκαλώντας ζημία  στο Δήμο άνω των 2.500.000  ευρώ .Και το ίδιο έπραξαν τουλάχιστον 23 δήμοι μέχρι τώρα, ίσως να είναι και αυτοί «άσχετοι», επιλέγοντας το μοντέλο της δανειοδότησης από Ταμείο παρακαταθηκών και δανείων  και συγκεκριμένα πρόκειται  για τους  Δήμους  Αλίμου, Ξάνθης, Σητείας, Κερατσινίου Δραπετσώνας , Ηρακλείου Αττικής, Ιλίου, Ηλιούπολης , Σοφάδων, Πυλαίας-Χορτιάτη, Καισαριανής, Σερρών, Φαρσάλων, Αγίων Αναργύρων Καματερού, η Νέα Σμύρνη κ.α. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα από αυτούς.

 Όταν ομολογουμένως επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί επί 20ετια, όπως ο δήμαρχος Πανοράματος – Πυλαίας επιλέγει αυτό το μοντέλο ενεργειακής αναβάθμισης για πραγματικό όφελος του δήμου του, τον θεωρείτε και αυτόν ΑΣΧΕΤΟ ;

Άλλοι είναι οι άσχετοι ή «διαπλεκόμενοι» αλλά αποφεύγουν τους καθρέπτες. Δεν έχετε κανένα στο Δημαρχείο;


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!