ΙΣΘ: Συνέντευξη τύπου για έρευνα σχετική με την αξιολόγηση του συστήματος υγείας και της αντιμετώπισης της πανδημίας


 Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου, στη 1μμ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά (Αδριανουπόλεως και Επανωμής 26). 

 
Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "to the point" Δημήτρης Κατσαντώνης θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τα ευρήματα των ερευνών για την αξιολόγηση του συστήματος υγείας και της αντιμετώπισης της πανδημίας, τόσο από γενικό πληθυσμό όσο και από γιατρούς-μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. 
 
Όπως επισημαίνει ο κ. Νίτσας «η ετήσια αυτή έρευνα γίνεται από το 2011 για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) ώστε να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για τη γνώμη των πολιτών, των γιατρών-συναδέλφων και τις δυσλειτουργίες του συστήματος»
 
Η φετινή έρευνα κοινής γνώμης έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω της πανδημίας από την οποία ακόμη δεν έχουμε πάρει… "εξιτήριο". Στα ερωτήματα που έχουν τεθεί οι πολίτες απαντούν για το ΕΣΥ και τον ιδιωτικό τομέα σε καιρό covid19.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!