Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθό

 


Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθό

 

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. και πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν βουλευτές  και στελέχη των τοπικών οργανώσεων μελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στόχος της εξόρμησης είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους του συστήματος υγείας και με τους πολίτες ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ  αλλά και οι υγειονομικές ανάγκες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια αλλά και την επόμενη μέρα της πανδημίας. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφορικά με το σύστημα υγείας και την υγειονομική θωράκιση των τουριστικών περιοχών.

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες επισκέψεις-εκδηλώσεις είναι:

09:00 - Επίσκεψη στο ΚΥ Θέρμης

10:30 - Επίσκεψη στο ΓΝΘ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"

13:00 - Επίσκεψη στο ΚΥ Πύλης Αξιού

16.30 - Επίσκεψη στην ΤΟΜΥ Ευκαρπίας

19:30 - Ανοιχτή εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον Ανδρέα Ξανθό, στο ανοικτό θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Περζικιανίδης» στην Πολίχνη

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ανδρέας Ξανθός θα περιοδεύσει στο νομό Χαλκιδικής.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!