ΑΝ.Α.Σ.Α.: Δικαίωση της παράταξης και «ομολογία» της διοίκησης Τσακίρη για τον "ύποπτο" και ζημιογόνο διαγωνισμό της αντικατάστασης των φωτιστικών του δήμου (LED)

 


Δικαίωση της ΑΝ.Α.Σ.Α. και «ομολογία» της διοίκησης Τσακίρη για τον "ύποπτο" και ζημιογόνο διαγωνισμό της αντικατάστασης των φωτιστικών του δήμου (LED).

Πιάστηκαν πάλι με «τη γίδα στη πλάτη».
Στην πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 25/06/2021 αναφέρετε ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 222/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και στο ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη εκ νέου απόφασης για α) έγκριση της ανάθεσης, β)επιλογή τουτρόπου εκτέλεσης της σύμβασης, γ)έγκριση των εγγράφων της σύμβασης,δ)καθορισμό των όρων της διακήρυξης, ε) επιλογή του κριτηρίου της ανάθεσης καιστ)ορισμό των μελών της Επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας«Εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμούτου Δήμου Ωραιοκάστρου».
Μετά από την δημοσιοποίηση των τεκμηριωμένων επιχειρημάτων μας και την παρουσίαση των «φωτογραφικών όρων» της διακήρυξης, η διοίκηση Τσακίρη και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών «ανέκρουσαν πρύμναν». Πήραν πίσω τις μεγαλοστομίες και θα τα πούμε στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ακυρώνουν από μόνοι τους την απαράδεκτη απόφαση της έγκρισης του «φωτογραφικού» διαγωνισμού. Κατάπιαν τη γλώσσα τους. Ομολογώντας όχι μόνο την ανικανότητα τους να διαχειριστούν μεγάλα έργα σε διοικητικό επίπεδο αλλά επιβεβαιώνοντας και το «ύποπτο» περιεχόμενο της διακήρυξης.
Γιατί αν δεν είναι «ύποπτη», γιατί την ακυρώνουν ; Ανικανότητα ή φαυλότητα αυτοί διαλέγουν και εμείς παρακολουθούμε.
Η έντονη και άμεση αντιπολιτευτική μας δράση ανάγκασε το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο σε οπισθοχώρηση φοβούμενοι τις νομικές συνέπειες. Η μεθόδευση δεν πέρασε. Σε αναμονή των νέων όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού.
Με συνέπεια και δυναμισμό υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα και το δημοτικό συμφέρον, προς όφελος όλων μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!