Δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) για τους άνδρες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

 


Δωρεάν εξέταση
ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) για τους άνδρες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

 

            Με το σύνθημα “Υπάρχει και η Πρόληψη” η Κοινότητα Ευόσμου συνεχίζοντας τον κύκλο των δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας, διοργανώνει για τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών, δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA).

            Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου κατά τις ώρες 4.30μμ έως 8.30μμ στις εγκαταστάσεις του Α΄  ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34), και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν  άμεσα το ραντεβού τους στο τηλέφωνο: 2310 764779.

            Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του προσυμπτωματικού  ελέγχου και έχοντας ως στόχο να περάσουμε το μήνυμα πως η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, διοργανώνουμε ακόμη μια δράση υγείας, παρακινώντας τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών του Δήμου μας να μην αμελούν τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη τους" δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, προσθέτοντας πως “ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόγνωση του καρκίνου του προστάτη, μια νόσος που εάν διαγνωστεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί”.

Υπεύθυνοι της δράσης είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης και η Τοπική Σύμβουλος Μαρία Γκαγκανιάρη.

Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του  ΑΜΚΑ.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!