Αυτόφωρες συλλήψεις (11) ατόμων για κλοπές το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

 


Αυτόφωρες συλλήψεις (11) ατόμων για κλοπές

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις έντεκα (11) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος έξι (6) ατόμων, οι οποίοι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προέβησαν σε 4 κλοπές από θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς στο κέντρο της πόλης. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά και κάρτες τραπεζών με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

Οι συλληφθέντες , με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!