Εξιχνιάστηκαν (14) διαρρήξεις οικιών και (5) κλοπές οχημάτων στις περιοχές Μελισσοχωρίου, Γαλήνης, Λαγυνών και Καβαλαρίου

 


Εξιχνιάστηκαν (14) διαρρήξεις οικιών και (5) κλοπές οχημάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση πολυάριθμων διαρρήξεων οικιών και κλοπών οχημάτων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) αλλοδαποί ηλικίας 19, 22 (αδέρφια) και 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου 2020 έως τέλη Μαΐου 2021, προέβησαν σε συνολικά δεκατέσσερις (14) διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Μελισσοχωρίου, Γαλήνης, Λαγυνών και Καβαλαρίου, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, πλήθος χρυσαφικών – κοσμημάτων, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σημειώνεται ότι, σε πέντε (5) περιπτώσεις αφαίρεσαν και τα οχήματα των παθόντων, που ήταν σταθμευμένα έξωθεν των οικιών τους, τα οποία ανευρέθησαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!