Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (7) ατόμων που εμπλέκονται σε επίθεση που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καμάρας τον Ιούλιο του 2019


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (7) ατόμων που εμπλέκονται σε επίθεση που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καμάρας 
τον Ιούλιο του 2019

Η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων (7) ατόμων, οι οποίοι συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος (5) οπαδών ομάδας της πόλης στην περιοχή της Καμάρας την 26-07-2019.

Πρόκειται για (2) αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 23 ετών (σήμερα) και (5) ημεδαπούς ηλικίας 23, 28 και 25 (οι 3 εξ αυτών) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία (τετελεσμένο και σε απόπειρα), βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες την 26-07-2019, οι έξι εκ των δραστών, με τη συνδρομή του 25χρονου ημεδαπού ο οποίος επόπτευε το χώρο, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα και έχοντας οπαδικά κίνητρα, με τη χρήση μεταλλικών και ξύλινων επιμήκων αντικειμένων επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών, οπαδών ομάδας της πόλης, οι οποίοι μόλις είχαν σταθμεύσει το όχημα τους στην περιοχή της Καμάρας, καταφέρνοντας τους διάφορα χτυπήματα ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές και στο όχημα.

Σημειώνεται ότι, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!