Με την ταινία «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη», συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά


Με την ταινία «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη», πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του κοσμοπολίτη Κύπριου σεναριογράφου Σταύρου Παμπαλλή, συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Η είσοδος είναι χωρίς χρηματικό αντίτιμο, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι ταινίες του φετινού καλοκαιριού θα ξεκινούν στις 21.15 ενώ λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο (προσέλευση από τις 20.30).

22.7 – 28.7

Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη

Αστικό western, Ελλάδα – Κύπρος, 2019 |Διάρκεια: 88΄

Σκηνοθεσία: Σταύρος Παμπαλλής

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δάφνη Αλεξάντερ, Νιόβη Χαραλάμπους, Ακύλλας Καραζήσης, Ανδρέας Μασούρης.

Ο μοναχικός αντι-ήρωας του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη είναι ένας άνδρας με μετατραυματικό στρες που πασχίζει εδώ και χρόνια να ξαναβρεί δουλειά ύστερα από την τραγική απώλεια της προηγούμενης εργασίας του, όσο η οικογένειά του καταρρέει κάτω από τα οικονομικά χρέη και την ανηλεή αντιμετώπιση των τραπεζών. Η οικονομική κρίση τούς στέρησε τα πάντα εκτός από το σπίτι τους. Σήμερα κινδυνεύει και αυτό. Αυτή τη φορά όμως είναι διατεθειμένοι να παλέψουν, σαν μια οικογένεια που δεν έχει τίποτα να χάσει…

Η βραβευμένη ταινία του Σταύρου Παμπαλλή, παρουσιάζοντας την σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα ως ένα είδος μεσογειακού western, εστιάζει σε ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο μιας αναπτυγμένης και οργανωμένης κοινωνίας. Επιχειρεί να καταγγείλει την εξευτελιστική φτωχοποίηση του σύγχρονου μεσοαστού και παράλληλα να ελαφρύνει τη δραματική κατάσταση με διαρκείς χιουμοριστικές παρεμβάσεις.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Ώρες προβολών 21.15

• Πέμπτη 22.7 – Τετάρτη 28.7: Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη (Αστικό γουέστερν, Ελλάδα – Κύπρος, 2019)

• Πέμπτη 29.7 – Τετάρτη 04.8: Μάρτιν Ίντεν (Δραματική, Ιταλία – Γαλλία, 2019)

• Πέμπτη 05.8 – Τετάρτη 11.8: Κλέφτες Καταστημάτων (Δραματική, Ιαπωνία, 2018)

• Πέμπτη 12.8 – Τετάρτη 18.8: Άντε γεια Δήμαρχε (Κωμωδία, Ισπανία, 2019)

• Πέμπτη 19.8 – Τετάρτη 25.8: Ο Γαμπρούλης μας (ΚωμωδίαΓαλλία, 2019)

• Πέμπτη 26.8 – Κυριακή 29.8: Γοριλομπελάδες (AnimationΙσπανία, 2017)

• Δευτέρα 30.8 – Τετάρτη 01.9: Ο Πίνκι και οι Πειρατές (Περιπέτεια, Νορβηγία – Αγγλία, 2014)

• Πέμπτη 02.9 – Τετάρτη 08.9: Παγιδευμένοι (Περιπέτεια, Δανία, 2020)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!