Αστ. Γαβότσης: Ένα ακόμη έργο της διοίκησής μας ανακοίνωσε ως δικό του ο Τσακίρης

 


Ένα ακόμη έργο της διοίκησης Γαβότση ανακοίνωσε ως δικό του ο Τσακίρης

Η διοίκηση Τσακίρη συνεχίζει την προσφιλή της τακτική να παρουσιάζει ως δικά της έργα της προηγούμενης διοίκηση Γαβότση σε μια προσπάθεις να καλύψει την παντελή απουσία της από την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου Ωραιοκάστρου.

Αυτή τη φορά επιχείρησε να “καπηλευθεί” ως δικό της έργο, με ανακοίνωση που εξέδωσε στα social media ο δήμαρχος, την απόκτηση ενός οχήματος υγειονομικής περίθαλψης στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Remote Healthcare Service Provision» και ακρωνύμιο «RemoteCARE» - Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η σημερινή διοίκηση ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ως δικό της έργο, ένα έργο για το οποίο εργάστηκαν τόσο ο πρώην δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, όσο και ο πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Αταμιάν, με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη αγροτικών παραμεθόριων περιοχών όπου ο πληθυσμός έχει δύσκολη πρόσβαση σε μονάδες υγειονομικής περίθαλψης. «Η σημερινή διοίκηση το μόνο που κάνει μέχρι σήμερα είναι να υλοποιεί έργα της δικής μας διοίκησης και να τα οικειοποιείται, κάτι που στην ουσία, αποτελεί κλοπή-ιδιοποίηση έργου προηγούμενης διοίκησης χωρίς καμία αναφορά σε αυτή.

Μέχρι σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει δικό της έργο και αρκείται στο έργο της διοίκησής μας». Αυτό τόνισε ο πρώην δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση Τσακίρη θα πρέπει να καταλάβει ότι έργο δεν γίνεται με δελτία τύπου και ανακοινώσεις. «Η παρακαταθήκή μας στη σημερινή διοίκηση είναι πολύ μεγάλη. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Αντί λοιπόν να αφιερώνουν τον χρόνο τους στην παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών, επιδίδονται στην παραγωγή δελτίων τύπου με βαρύγδουπες δηλώσεις αποκλειστικά και μόνο για το θεαθήναι», είπε ο κ. Γαβότσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!