Σ. Αναστασιάδης: Να επικρατήσει η σύνεση και η λογική

 


Σ. Αναστασιάδης: Να επικρατήσει η σύνεση και η λογική

 

«Εύχομαι να επικρατήσει η σύνεση και η λογική, πρέπει να πειστούν να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες» τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης,  στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Παντελάτο σήμερα το μεσημέρι, στον ραδιοφωνικό σταθμό City International 106.1 fm , στην εκπομπή « Διαφορετική Οπτική»

 

Για τους εργαζόμενους στην εστίαση, για τα  δυο τεστ την εβδομάδα, εκ των οποίων το ένα θα το πληρώνουν οι ίδιοι είπε:

« Εάν κάποιος επιθυμεί να μην εμβολιαστεί και να βάζει σε κίνδυνο τους συνανθρώπους του θα πρέπει να επωμιστεί κάποιο κόστος.

Απαιτείται να χτίσουμε το ποσοστό της ανοσίας που χρειάζεται»

 

Για τη μετάλλαξη Δέλτα σημείωσε:

 

« Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με κάποιο βαθμό αισιοδοξίας. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να μεταδοθεί πολύ πιο εύκολα από ότι οι άλλες μορφές του ιού. Βεβαίως κυρίως μπορεί να νοσήσουν οι ανεμβολίαστοι. Και εδώ είναι το πρόβλημα, γι αυτό γίνεται αυτός ο αγώνας από την κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται με την μετάλλαξη. Λαμβάνονται μέτρα σε ορισμένες περιοχές  που υπάρχει κίνδυνος μεταδοτικότητας γιατί τα κρούσματα είναι πολλά..»

 

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=YO9SFDZPxvU&t=562s


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!