Δ. Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων


 

Ξεκίνησε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων

 

Δημιουργικές διεξόδους στα ίδια τα παιδιά αλλά και στήριξη στους εργαζόμενους γονείς προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσα από το πρόγραμμα απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα (05/07). Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε σειρά δραστηριοτήτων καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

«Μέσα από το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που προσφέρεται δωρεάν στους κατοίκους της πόλης μας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τις εργαζόμενες μητέρες, τις πολύτεκνες μητέρες και τις μονογονεϊκές οικογένειες, προσφέροντας δημιουργική και ποιοτική απασχόληση στα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, μουσική, χορό, γυμναστική, αθλοπαιδιές κ.ά.”, ανέφερε σχετικά η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, τονίζοντας: “Για όλους μας ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας λόγω της πανδημίας, αλλά ειδικότερα τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι νιώθουν εντονότερα την ανάγκη της δημιουργικής και ποιοτικής ανάπαυλας από την καθημερινότητα και το πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης τούς το προσφέρει απλόχερα».

Το “πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2021” φιλοξενείται σε επτά σχολεία της πόλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!