Ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

 


Ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο θα είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου από την Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 ως και την Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021, ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να βρουν «καταφύγιο δροσιάς» από τον καύσωνα που αναμένεται να πλήξει τη χώρα, σύμφωνα με τις  προγνώσεις των μετεωρολόγων. 

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν συμμετοχή των πολιτών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ως ακολούθως:

·        Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07.30 έως τις 16.00 και από τις 20.00 έως τις 22.30.

·        Σάββατο από τις 09.00 έως τις 16.30.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για τη χρήση της πισίνας του Κολυμβητηρίου είναι απαραίτητη η τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου και η προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών: υπεύθυνη δήλωση (θα δίνεται από την γραμματεία του Κολυμβητηρίου), πρόσφατη ιατρική βεβαίωση δερματολόγου, πρόσφατη ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου, αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή self test ή rapid test (εβδομαδιαίο).

Για την αποφυγή συνωστισμού συνιστάται στους δημότες πριν από την επίσκεψη τους στο Κολυμβητήριο να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Κολυμβητηρίου, καλώντας στο τηλέφωνο  2310690793.

Υπενθυμίζεται πως για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας στη διάθεση των ευπαθών ομάδων έχουν τεθεί και κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Ωραιοκάστρου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον σύνδεσμο: https://oraiokastro.gr/sti-diathesi-tou-koinou-ta-kapi-tou-dimou-oraiokastrou-tis-imeres-tou-kafsona/.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!