ΣΥΡΙΖΑ- Π. Σ.Θεσσαλονίκης: Οι όψιμες περιβαλλοντικές ανησυχίες της ΝΔ



Οι όψιμες περιβαλλοντικές ανησυχίες της ΝΔ

 

 

Η διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκη εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με τις αφίσες που αναρτήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, που ενημερώνουν για τη σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο ανοιχτό θέατρο Νεάπολης, στις 8 το βράδυ. Σε αυτή την ανακοίνωση ψέγει τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τη χρήση αφισών, με αφορμή τις όψιμες περιβαλλοντολογικές ανησυχίες της.

Περισσεύει το θράσος να μιλάνε για το περιβάλλον αυτοί που υπερψήφισαν το περιβαλλοντοκτόνο νόμο Χατζηδάκη, αυτοί που με τις παλινωδίες και την αδράνεια τους ανέχονται να κυκλοφορούν ακόμη στην πόλη ρυπογόνα αστικά λεωφορεία, αυτοί που δύο χρόνια τώρα θυσιάζουν το φυσικό πλούτο της χώρας για χάρη επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ας μην ανησυχούν: Οι αφίσες αύριο θα έχουν μαζευτεί και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας στην αποψινή του ομιλία δεν θα να αναφερθεί μόνο στο περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, αλλά θα καταθέσει και την συνολική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που απαντά στα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δίνει ελπίδα και προοπτική στον τόπο και τους πολίτες του.

 

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε που βοηθούν στην ενημέρωση του κόσμου της Θεσσαλονίκης για την ώρα και το μέρος της σημερινής ομιλίας. Δεσμευόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στην επόμενη τηλεοπτική του συνέντευξη του κ.Μητσοτάκη, μήπως και δεν πέσει ο μέσος όρος τηλεθέασης του καναλιού που θα τον φιλοξενήσει, όπως γίνεται συνήθως.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!