Δ. Αμπελοκήπων Μενεμένης: Rapid tests την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στο ΚΑΠΗ Μενεμένης και Παρασκευή στο Β' ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων

 


Η προσπάθεια για να παραμείνουμε υγιείς συνεχίζεται.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τις δράσεις δωρεάν ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε πεζούς από κλιμάκιο ΚΟΜΥ:

• Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6, 7, 8 Ιουλίου από τις 9:30 έως 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

• Την Παρασκευή 9 Ιουλίου από τις 9:30 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Ενημερώνουμε επίσης ότι μπορείτε να κατεβάσετε το αποτέλεσμα της εξέτασής σας από την ιστοσελίδα gov.gr. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Ι. Ιωαννίδης
Αντιδήμαρχος
Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού
Συντονιστής COVID-19
του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!