Καλαφάτης: Έργα όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, το Thess INTEC και το γήπεδο της Τούμπας μπορούν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα


 Καλαφάτης:  Έργα όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, το Thess INTEC και το γήπεδο της Τούμπας μπορούν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα

 

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά

 

“Διαδικασίες που, παλαιότερα, απαιτούνταν αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθούν, πλέον προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Έργα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, το Thess INTEC και το γήπεδο της Τούμπας, μπορούν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα. Η επίμονη δουλειά και η συνεχής παρακολούθηση και από τον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, φέρνει αποτελέσματα. Μεγάλα έργα είναι, πλέον, απολύτως, εντός χρονοδιαγράμματος”, δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση που είχε, σήμερα, στο Διοικητήριο, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά.

 

Ακολούθησε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και τους κ.κ. Σκρέκα, Ταγαρά και Καλαφάτη, στις εγκαταστάσεις της Helexpo ΔΕΘ Α.Ε., στην οποία παρουσιάστηκαν τα βήματα που ακολουθούνται όσον αφορά την ανάπλαση του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!