Ένα νέο λεωφορείο 18 θέσεων για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης της ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ»

 


Ένα νέο λεωφορείο 18 θέσεων για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης της ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ»


 

Μετά από αρκετά προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως Διοίκηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ, κατάφεραν να προβούν στην αγορά ενός καινούργιου λεωφορείου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των ωφελούμενων της δομής ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης.

Η σύμβαση της προμήθειας υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, από την Πρόεδρο και νόμιμη εκπρόσωπο της Επιχείρησης κα Σαββίδου Μαρία, με τον ανάδοχο που επιλέχθηκε κατόπιν κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού, που είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΑΔΑΜΙΔΗΣ AUTO GROUP – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και εκπρόσωπο αυτής την κα Αβραμίδου Όλγα.

 

Το νέο λεωφορείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, είναι 18 θέσεων και με ειδικό μηχανισμό που επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση 2 αναπηρικών αμαξιδίων.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!