Συλλήψεις 23 ατόμων για ναρκωτικά, κλοπές, παρανομη παραμονή. παράνομη κατοχή όπλων, απείθεια

 


Αυτόφωρες συλλήψεις (23) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη εικοσιτριών (23) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.

  • (3) άτομα για κλοπές.
  • (4) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.
  • (1) άτομο για ηχορύπανση.
  • (2) άτομα για παράβαση Νόμου περί όπλων.
  • (1) άτομο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.
  • (1) άτομο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
  • (3) άτομα για απείθεια. Ταυτόχρονα, σε βάρος τους και σε βάρος ενός ακόμη ατόμου τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σε παράπηγμα εντός αγροτεμαχίου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, εντοπίστηκαν και οι τέσσερις, να προβαίνουν σε αποσυναρμολόγηση κλεμμένου οχήματος, χρησιμοποιώντας εγκέφαλο αυτοκινήτου άνευ στοιχείων, προκειμένου να το θέσουν σε λειτουργία, παρακάμπτοντας τα συστήματα ασφαλείας. Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αποθηκευτικό χώρο βρέθηκε πλήρως αποσυναρμολογημένο όχημα για το οποίο επίσης είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο, ενώ σε σημεία του αγροτεμαχίου εντοπίστηκαν έμφορτοι σε δύο μεταλλικά καρότσια, οι κινητήρες των προαναφερόμενων δύο αυτοκινήτων. Κατά την έφοδο των αστυνομικών, τρείς εκ των αντρών, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να διαφύγουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!