Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου που σκότωσε σκύλο 65χρονου

 


Ένας 25χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, συνελήφθη χθες Σάββατο το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και σκύλος ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου του 65χρονου.

Ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.900 ευρώ. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: skai.gr/



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!