Σύλληψη 57χρονου μέλους κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Βρέθηκαν 4,5 κιλά ηρωίνης και κατασχέθηκαν 73.000 ευρώ

 


Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός-μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Με τη συνδρομή δύο αστυνομικών σκύλων εντοπίστηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν και (73.000) ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη μέλους καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης-αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Πρόκειται για 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (17-08-2021), στην περιοχή κέντρου πόλης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του με την καθοριστική συμβολή των αστυνομικών σκύλων “ ICE ” και “ VECTOR ”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (9) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 602 γραμμαρίων
  • (73.080) ευρώ, σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε είδη ρουχισμού, επιδαπέδιο φωτιστικό, κάτω από τραπέζι και εντός μονωτικού υλικού αφρολέξ
  • (5) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Κατασχέθηκαν επίσης, επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσα διευκόλυνσης των παράνομων δραστηριοτήτων του κυκλώματος.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!