Κοροναϊός – Αρνητές προπηλάκισαν γιατρούς και προσωπικό στο Θριάσιο


Κοροναϊός – Αρνητές προπηλάκισαν γιατρούς και προσωπικό στο Θριάσιο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο Θριάσιο νοσοκομείο, όταν ομάδα αγνώστων προπηλάκισε γιατρούς και νοσηλευτές της πνευμονολογικής κλινικής.

Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, αυτοαποκαλούμενοι «θεματοφύλακες ασθενών», εισέβαλλαν στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου και, προπηλακίζοντας και απειλώντας γιατρούς και νοσηλευτές, ζήτησαν τη μη διακομιδή μίας 48χρονης ασθενούς σε άλλο νοσοκομείο.

Το προσωπικό του Θριασίου, αφού έλαβε τη συγκατάθεση της 48χρονης και των οικείων της, αποφάσισε τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο καθώς κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της, ωστόσο στο Θριάσιο δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες.

Πέντε άτομα από τα είκοσι ζήτησαν τον λόγο για τη μεταφορά της 48χρονης, με τους δύο φύλακες που υπήρχαν στο σημείο να ειδοποιούν την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα άτομα αυτά ήταν και η κουμπάρα της 48χρονης.

Είχε προηγηθεί η συκοφαντική στοχοποίηση των εργαζομένων από δικηγόρο των φυλακισμένων χρυσαυγιτών

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Μανώλης Βαρδαβάκης, καταγγέλλει πως είχε προηγηθεί συκοφαντική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δικηγόρου γνωστού από την υπεράσπιση των φυλακισμένων χρυσαυγιτών, στην οποία χαρακτήριζε τους εργαζομένους ως δολοφόνους, ψεύτες και απατεώνες και τους κατηγορούσε ότι μολύνουν σκόπιμα τους ασθενείς με κοροναϊό προκειμένου να τους κάνουν κακό.

Είπε πως πρόκειται για οργανωμένη ομάδα, ενώ οι εργαζόμενοι, με ανακοίνωσή τους, ζητούν επιπλέον μέτρα ώστε να μπορούν να λειτουργούν αναπόσπαστοι.


πηγή  in.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!