Δ. Ωραιοκάστρου: Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Νέο μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης προς τους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον τόπο τους στέλνουν οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σήμερα το πρωί εστάλη προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Ωραιοκάστρου. 

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δημότες, τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου μας για την εγκάρδια προσφορά τους προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους είναι συγκινητική. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Μετά την αποστολή της πρώτης ανθρωπιστικής βοήθειας την προηγούμενη εβδομάδα οι πολίτες, οι φορείς και οι σύλλογοι του Δήμου μας συνέχισαν να συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας στην Εύβοια», αναφέρει η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα. 

«Συγκεντρώσαμε νέες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τις Δημοτικές Ενότητες Καλλιθέας και Μυγδονίας και το πρωί η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε για τη βόρεια Εύβοια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας για τη θερμή ανταπόκρισή τους και την εταιρεία ACS Courier Ωραιοκάστρου, που ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν την ανθρωπιστική βοήθεια», καταλήγει η κ. Ζάπρα.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!