Έλεγχοι και προσαγωγές της αστυνομίας στο ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Ν.Σ. σταθμό, Μοναστηρίου, πεζόδρομους Κορδελιού και Ευόσμου κ.ά.

 


Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο αστυνόμευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης


Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της πόλης

Ελέγχθηκαν (190) άτομα, ενώ συνελήφθησαν αλλοδαποί που στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια και βεβαιώθηκαν παραβάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συστηματικά διενεργούνται ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, απογευματινές ώρες χθες (20-08-2021) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-08-2021) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στις ευρύτερες περιοχές του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων – ΚΤΕΛ Μακεδονία, Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, Σταθμού Διαλογής του Ο.Σ.Ε., πλατείας Γαλοπούλου, οδού Μοναστηρίου, στους πεζόδρομους Κορδελιού και Ευόσμου κ.α..

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής δράσης:

  • ελέγχθηκαν (190) άτομα και (17) οχήματα,
  • προσήχθησαν (23) αλλοδαποί,
  • συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί για στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια,
  • βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης για τις περαιτέρω ενέργειες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!