Ανησυχία απο την έντονη μυρωδιά καμένου πριν λίγο σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Δήλωση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη


Έντονη μυρωδιά καμένου σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης,  εδώ και αρκετή ώρα. Σε πολλές περιοχές όπως Ωραιόκαστρο, Γαλήνη, Εύοσμος  Ευκαρπία, Τούμπα, Άγιος Παύλος  και αλλού, υπήρχε έντονη ανησυχία για πυρκαγιά, αλλά  σύμφωνα με πληροφορίες ή έντονη μυρωδιά του καπνού προέρχεται πιθανόν απο τον ΧΥΤΑ Κιλκίς όπου πριν από  ώρες είχε εκδηλωθεί φωτιά ή ενδεχομένως απο πυρκαγιά απο ανατολικά, απο Λιβάδι.(έχει άνεμο με διάφορες διακυμάνσεις)

Παράλληλα έλεγχος έγινε τόσο στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου, όσο και σε αυτό του Σέιχ Σου απο την πυροσβεστική, εθελοντές και συνεργεία των αντίστοιχων δήμων..

Ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης δήλωσε στο avatonpress.gr: "Είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αλλά ούτε και εφησυχασμού. Κάνουμε ότι ειναι ανθρωπίνως δυνατό να προστατέψουμε τον τόπο μας".



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!