Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται η συλλογή βοήθειας για τους πυρόπληκτους

 



 Συνεχίζεται η συλλογή βοήθειας για τους πυρόπληκτους

Με κεντρικό σύνθημα «Αλληλεγγύη στην πράξη» συνεχίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης η συλλογή βοήθειας για την υποστήριξη των δήμων και των ανθρώπων που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Καθημερινά, καθ’ όλο το 24ωρο, και στο πλαίσιο της προσπάθειας να προσφερθεί στοχευμένη βοήθεια βάσει των πραγματικών αναγκών στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης συλλέγονται κατά κύριο λόγο:

- Ζωοτροφές για μικρά και μεγάλα παραγωγικά ζώα

- Τροφές για ζώα συντροφιάς

- Μάσκες προστασίας (FFP2) για τους καπνούς και γυαλιά

- Τρόφιμα μακράς διαρκείας

- Παιδικές πάνες

- Είδη ατομικής υγιεινής

- Καθαριστικά

- Κλινοσκεπάσματα

- Στρώματα

Οι επιχειρήσεις, οι φορείς ή οι πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Μωυσίδη, στο τηλέφωνο 6955 511547. (Τηλεφωνικό κέντρο Δημαρχείου: 2313 317.777).

Αυτό το δεύτερο μέρος της βοήθειας που συλλέγεται με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές την Πέμπτη 19 Αυγούστου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!