Αναχώρησε η πρώτη αποστολή βοήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παύλου Μελά για τις πληγείσες περιοχές

 


Αναχώρησε η πρώτη αποστολή βοήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παύλου Μελά για τις  πληγείσες περιοχές

 

Αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Αυγούστου, η πρώτη αποστολή βοήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παύλου Μελά για τις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές  περιοχές, και ενώ συνεχίζεται μέχρι και αύριο Παρασκευή η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Με ανακοίνωσή τους, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν θερμά τους πολίτες και τους φορείς που ενεργοποιήθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Παύλου Μελά και στήριξαν έμπρακτα τους  πυρόπληκτους βοηθώντας ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου συγκέντρωσαν είδη καθαριότητας, χαρτικά, μάσκες, γάντια, παυσίπονα, αλοιφές για εγκαύματα, γάζες, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια και σακούλες απορριμμάτων και με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν με ασφάλεια στους πληγέντες.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά ενημερώνει ότι η  δράση αλληλεγγύης θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή 13 Αυγούστου σε πέντε σημεία συλλογής των τριών δημοτικών ενοτήτων και συγκεκριμένα:

 

(ώρες 07:30 – 14:30)

Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη

Παιδική Ομπρέλα, Παύλου Μελά 4, Ευκαρπία

Κ.Α.Π.Η. Α΄ Τζαβέλα 12, Σταυρούπολη

Γραφείο Εργασιακής Στήριξης, Πρώην Δημαρχείο Πολίχνης, Καρυπίδη 2

 

(ώρες 08:30 – 20:30)

Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη

 

Περισσότερες πληροφορίες: 2310 020164, 2310 020163

 
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!