Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στο Δημαρχείο Κορδελιού ΕυόσμουΕπίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου

            Συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είχε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο δημαρχιακό μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

            Τους  κ. Λοβέρδο και κ. Κωνσταντόπουλο υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου, Μαρία Γαβαλά, Αθηνά Παμπουκίδου, Κώστας Αμανατιάδης, Νέστορας Λαφαζανίδης και Σωτήρης Νικολαΐδης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλος, οι οποίοι έθεσαν ζητήματα που άπτονται των μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βόρειας Ελλάδας.

           


Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της υποχρηματοδότησης του Δήμου  από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, με τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Σωτηράκη να ζητά την υποστήριξη  όλων των κομμάτων στο δίκαιο αίτημα του δήμου για την αποκατάσταση της χρηματοδότησής του, με βάση τα πληθυσμιακά του δεδομένα. Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να ανακληθεί η άδικη απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τη μη χρηματοδότηση των προγραμμάτων “Άθληση για Όλους” για την περίοδο 2021-2022, εξέλιξη που ουσιαστικά καταργεί τον θεσμό και αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους χιλιάδες αθλούμενους όλης της χώρας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. δεσμεύτηκε ότι αύριο θα κατατεθεί εκ μέρους του κόμματός του σχετική επερώτηση στη βουλή, συμπεριλαμβάνοντας και τα αιτήματα του Δήμου. Την ατζέντα της συνάντησης απασχόλησαν επίσης τα φλέγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου, ζητήματα καθαριότητας, υποδομών και δικτύων καθώς και θέματα πολιτισμού.

            Ο κ. Λοβέρδος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του τέθηκαν και εξέφρασε τη βούλησή του να υποστηρίξει τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυσή τους.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!