Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης


Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου στηρίζει τους κατοίκους της Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίοι υπέστησαν καταστροφές από το σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ξεκινά εκστρατεία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες.

Την δράση συντονίζει και υλοποιεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, Λητής, Απόστολο Χατζηαντωνίου, Μελισσοχωρίου, Αθανάσιο Μοσχόπουλο, Μεσαίου, Γιώργο Παπαδόπουλο, Νέας Φιλαδέλφειας, Νικόλαο Γιαϊλατζόγλου, Νεοχωρούδας, Χρήστο Σαραμούρτση, Πενταλόφου, Πάτροκλο Σπυρόπουλο και Ωραιοκάστρου, Μαρίας Αραμπατζίδου, καθώς επίσης και με τους Συλλόγους του Δήμου.

Όλοι μαζί καλούν τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Κρήτης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα είδη που μπορούν στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, Ωραιόκαστρο - έναντι Δημαρχείου), καθώς επίσης και στα γραφεία των Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου τις πρωινές ώρες.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ 

Από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως οι ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου αφορούν στα παρακάτω: Νερά, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη, καφές, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, κονσέρβες, παξιμάδι, κράκερ, παστέλια, ρύζι, μακαρόνια, πελτές ντομάτας, όσπρια, λάδι, αλάτι, ζάχαρη, πάνες για μωρά (pampers), πάνες ακράτειας για ηλικιωμένους, σερβιέτες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σακούλες σκουπιδιών, πλαστικά πιάτα, ποτήρια και σερβίτσια, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μωρομάντηλα, μπιμπερό, χλωρίνη, σαπούνι, ασπιρίνες, Depon, γάζες, Hansaplast.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, ώστε να ακολουθήσει η αποστολή τους στην Κρήτη. Εφόσον χρειαστεί θα ακολουθήσει νέα εκστρατεία αλληλεγγύης για να καλυφθούν οι ανάγκες των σεισμόπληκτων.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!