"Το Χαμόγελο του Παιδιού" υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Καλαμαριάς

 


Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Κώστας Γιαννόπουλος, προκειμένου να επισφραγίσουν και να επεκτείνουν την έως τώρα  άριστη συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς και να διευρύνουν τη συχνότητα και  το εύρος των από κοινού δράσεων, που έχουν ως στόχο την προστασία των παιδιών, των οικογενειών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 


Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμαριάς και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο την υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου


Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, κος Ιωάννης Δαρδαμανέλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Κώστας Γιαννόπουλος, με σκοπό την έναρξη μίας συστηματικής και ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που θα έχει ως στόχο την υλοποίηση από κοινού δράσεων για τη στήριξη των παιδιών, των οικογενειών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη ή βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!