Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στην Άνω Πόλη

 


Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στην Άνω Πόλη

Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ πραγματοποιείται στην περιοχή της Άνω Πόλης στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Το “1ο Anopolis World Music Festival” αποτελεί συνδιοργάνωση της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας olipoli. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθεί η πολιτιστική ταυτότητα της Άνω Πόλης και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

Κάθε μέρα, σε διαφορετικούς εξωτερικούς χώρους στις γειτονιές της Άνω Πόλης, θα πραγματοποιούνται τρεις παράλληλες συναυλίες με μικρά μουσικά σύνολα (έως τρία άτομα ή και solo), χωρίς ενίσχυση ήχου. Στο μουσικό φεστιβάλ θα αναδειχθούν σύγχρονες εκφράσεις εμπνευσμένες από τις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας, της Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ακροατών θα ανέρχεται στα 50 άτομα ανά συναυλία, ενώ η διάταξη των θέσεων θα διαμορφωθεί βάσει των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα:

-- Στις 14/9/2021 και ώρα 21:00 έως 23:00 θα πραγματοποιηθούν τρεις συναυλίες στις οδούς:

Αγράφων 12 με τίτλο “Το πάρκο”

Περιάνδρου 43 με τίτλο “Η διπλή θέα”

Επταπυργίου 62 με τίτλο “Η Ακρόπολη”

-- Στις 15/9/2021 και ώρα 21:00 έως 23:00 θα πραγματοποιηθούν τρεις συναυλίες στις οδούς:

Στ. Πολυδώρου 35 με τίτλο “Το δέντρο στον τοίχο”

Κυκλώπων 32 με τίτλο “Τα σκαλάκια”

Πύδνας 3 με τίτλο “Μικρή πλατεία”

-- Στις 16/9/2021 και ώρα 21:00 έως 23:00 θα πραγματοποιηθούν τρεις συναυλίες στις οδούς

Λυσσίου 2 με τίτλο “Το βρυσάκι”

Γοργούς 9 με τίτλο “Το πέρασμα”

Αράχθων 5 με τίτλο “Ο πλάτανος”.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!