Εκδηλώσεις λαϊκού πολιτισμού και μουσικής στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας απο τον δήμο Παύλου Μελά


Eκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά  στο Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας, στις  σήμερα και άυριο 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

 Σάββατο 4/9, ΛΟΥΣΤΡΟΙ, παραδοσιακή μουσική από Ελλάδα και Ανατολία, ρεμπέτικα, έντεχνα κοινωνούνται στο κοινό με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το τραγούδι συνήθως χορωδιακό και μερικές φορές δίγλωσσο (Ελληνικά - Τούρκικα) ταξιδεύει από την Πόλη του Μπατζιανού, στην Αθήνα του Ξαρχάκου και του Χατζιδάκι, τον Πόντο, τον Πειραιά του Μάρκου έως την Θεσσαλονίκη των “Λούστρων” στις μέρες μας. ‘’Λούστροι’’ είναι οι: Λεωνίδας Κυρίδης (κόντρα μπάσο), Gorkem Saoulis (τραγούδι – κανονάκι), Γιάννης Σαούλης (τραγούδι – μπουζούκι), Δημήτρης Αραμπατζής (ακορντεόν), Γιώργος Βαρτσάκης (τραγούδι – κιθάρα).

Κυριακή 5/9, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΛΛΑ, μουσική και τραγούδια από το κλασικό λαϊκό και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο, με την καλλιτέχνιδα που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τόσο με τα δικά της live αλλά και μέσα από τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Πάνος Μουζουράκης και άλλοι.

Ώρα εκδηλώσεων: 20.30

Είσοδος χωρίς αντίτιμο

Το Ανοιχτό Θέατρο Ευκαρπίας έχει χτιστεί σε εξαιρετική τοποθεσία, στην οδό Αγίου Δημητρίου και Κολοκοτρώνη, κοντά στην περιοχή Πλατανάκια και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 750 θεατές και να διασφαλίσει άνετη στάθμευση για αυτοκίνητα και πούλμαν στο πάρκινγκ του θεάτρου.

Για τους επισκέπτες υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και με την αστική συγκοινωνία, Γραμμή ΟΑΣΘ 38, στάση παλιός παιδικός σταθμός.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!