17 τόνοι ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας

 


17 τόνοι ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας

Δεκαεπτά τόνους ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και της Αντιπεριφέρειας Υγείας και στο πλαίσιο της δράσης «Είμαστε δίπλα σας» για να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα τους συμπολίτες μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

«Είμαστε δίπλα και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές. Διαθέσαμε ήδη 54 γεννήτριες για τους κατοίκους της Εύβοιας και την Αυτοδιοίκηση και αποστείλαμε 20 τόνους ζωοτροφών, που θα βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Σήμερα η αποστολή αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνει 10 τόνους ζωοτροφών για αιγοπρόβατα και αμνοερίφια και 7 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των κατοίκων της Ηλείας, που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο προς τις εταιρείες παραγωγής ζωοτροφών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, όσο και προς τους πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που αγκάλιασαν τη δράση ‘Είμαστε δίπλα σας’, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας», σημειώνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το σύνολο της βοήθειας θα παραδοθεί στην Ηλεία και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!