Αφιέρωμα στους Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Σπανό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τον Σωκράτη Παπαϊωάννου

 


Αφιέρωμα στους Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Σπανό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τον Σωκράτη Παπαϊωάννου   (Πέμπτη 2.9)


Συνεχίζονται στον Δήμο Παύλου Μελά οι εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» με το αφιέρωμα ‘’Θα είσαι πάντα εδώ’’ για τους μεγάλους δημιουργούς Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Σπανό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που παρουσιάζει ο Σωκράτης Παπαϊωάννου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» στην Πολίχνη, με είσοδο χωρίς αντίτιμο.

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30  με τη συμμετοχή των μουσικών: Εύη Κουτσαυτάκη (τραγούδι), Στάθης Σαββίδης (μπουζούκι), Γιάννης Γιαννούλης (κρουστά), Νίκος Κοκκινάκης (μπάσο).

Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Φανάρας

 

Ο Σωκράτης Παπαϊωάννου που έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς μεταξύ των οποίων οι Μίμης Πλέσσας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μάριος Τόκας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ελένη Δήμου, Κώστας Τουρνάς κ.ά., θα τραγουδήσει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια από τη δεκαετία του 1950 έως σήμερα και πολλά από την προσωπική του δισκογραφία,  σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και εξωστρέφεια.

 

Διοργάνωση: «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός», Τμήμα Πολιτισμού, Δήμος Παύλου Μελά

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!