«Κοίτα Γύρω» - Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Δήμητρα Μπουλούζου στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου

 

Το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται μέσα στον Σεπτέμβριο, προσφέροντας μοναδικές βραδιές μουσικής και θεάτρου.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα και την παρέα του, που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια. Μαζί του στη σκηνή η Δήμητρα Μπουλούζου.

«Κοίτα Γύρω» είναι ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα κι είναι ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική  Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου.

Με το τραγούδι αυτό ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν, φυσικά, και τα καινούρια τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά, όπως το  «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».

Συντελεστές:Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες, Hρακλής Παχίδης: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο, Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί, Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου, Περικλής Μαθιέλλης: Φωτισμοί 

Τιμή εισιτηρίου:  10 ευρώ γενική είσοδος προπώλησης

Προπώληση εισιτηρίων, καθημερινά 10.00-13.00, Δημοτικό Θέατρο Κήπου και την ημέρα της συναυλίας (04-09) από  18.00 έως την έναρξη, μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Περιορισμένος αριθμός θεατών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αυστηρή εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

ΣΠΟΤ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

https://youtu.be/zUSQg_MJuu4



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!