Δ. Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μαθήματα γλωσσομάθειας

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ε, διοργανώνει «Μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε 3 επίπεδα επάρκειας (Α1, Α2 και Β1), στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου 2 «Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού», της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης με παράρτημα ΚΕΜ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με Κωδικό ΟΠΣ 5002722.

Η δράση εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας αφορά ωφελούμενους μετανάστες ή πρόσφυγες και περιλαμβάνει τη διάγνωση του επιπέδου ελληνομάθειας των ωφελούμενων, την υλοποίηση των μαθημάτων και την πιστοποίηση.

Βασικός στόχος του συγκεκριμένου άξονα είναι η κατάκτηση των γνώσεων για κάθε επίπεδο ελληνομάθειας και η πιστοποίησή τους.

Για το κάθε επίπεδο προβλέπονται (120) ώρες μαθημάτων και μπορούν να συμμετέχουν έως 20 ωφελούμενοι για κάθε επίπεδο επάρκειας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις θα συμπληρωθούν από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου

Για την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΜ στα τηλέφωνα : 231331-8959 και 231331-8647

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!