“Όχι άλλα παραμύθια” από την εφηβική Θεατρική Ομάδα Ωραιοκάστρου “Crazy theater” την Κυριακή στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

 

Με πυξίδα την τέχνη καταφέραμε να βγούμε στο ξέφωτο της πανδημίας. Σε καιρούς που πολλοί, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, νιώθουμε τυχεροί που τις υπερβήκαμε. Τεχνικές, οικονομικές, υγειονομικές, ψυχολογικές. Κι όμως. Καταφέραμε σε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι. Με τα όποια σημάδια να μας θυμίζουν τον αγώνα που κερδίσαμε και με μεγάλη χαρά για την αντάμωση, σας καλούμε στις παραστάσεις μας. Η αξία τους, πέρα από την καλλιτεχνική, είναι η αξία που δίνουν οι άνθρωποι και οι κοινωνίες που μέσα από τη δημιουργία ξεπερνάνε τα δύσκολα. Η αξία της ελπίδας και της δημιουργικής δουλειάς.

Σας περιμένουμε λοιπόν:

- Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 20:30, στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, στην παράσταση “Όχι άλλα παραμύθια”, από την εφηβική Θεατρική Ομάδα Ωραιοκάστρου “Crazy theater”, σε σκηνοθεσία Βίκυς Γρηγοριάδου. Το εισιτήριο είναι δωρεάν και εκδίδεται ηλεκτρονικά μέσω viva.gr στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/theater/festivaloxi-alla-paramithia/ 

Η προσέλευση ξεκινάει στις 20:00 και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Εκδοτήριο θα λειτουργήσει για την  παραστάση την Παρασκευή το πρωί στην Κοινότητα Δρυμού.

Τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες: 11876 και 6936076595.






 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!