Αγιασμός στην ΕΠΩΦ για τη νέα πολιτιστική χρονιά 2021-22

 


Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στον προαύλιο χώρο του συλλόγου .Ο εφημέριος του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρας Νικόλαος έδωσε την ευλογία του για την νέα πολιτιστική χρόνια 2021-2022. Τόσο το Δ.Σ. όσο και οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , σε μια χρονιά πολύ πιο διαφορετική από τις άλλες . Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός σε όποιον επιθυμεί να ενταχθεί ενεργά στην οικογένεια της Ε.Π.Ω.Φ., έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ωραιοκάστρου οικονομικών κ. Δημήτριος Καρασαββιδης, κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού κ. Χριστίνα Ζαπρα, ο πρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ κ. Άγγελος Πανούσης, ο τοπικός σύμβουλος του ΔΩ Μάξιμος Αλευράς, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» κ. Στέλιος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΧΟ.ΧΥ.ΘΕ « ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική του χορηγία το «Alsos Catering» για την προσφορά εδεσμάτων καθώς και τα μέλη και φίλους μας που ενίσχυσαν τον μπουφέ μας . 

Το Δ.Σ. σας εύχεται μια υγιή, δημιουργική και δυναμική πολιτιστική χρονιά. 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                                                                     ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΟΥΚΕΡΕΖΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!