Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3ο Φοίβος Water Polo Cup» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3ο Φοίβος Water Polo Cup» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» χτυπούσε για τρεις ημέρες η «καρδιά» της υδατοσφαίρισης. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021, αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup», με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19.

Οι έφηβοι πολίστες προσέφεραν στο κοινό εντυπωσιακό θέαμα με δυνατά γκολ, ισχυρές άμυνες και επιθέσεις, έξυπνες πάσες και πολύ αδρεναλίνη.


«Και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά απολαύσαμε εκπληκτικούς αγώνες πόλο στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου ‘’Άγγελος Βλαχόπουλος’’ από τους νεαρούς ταλαντούχους πολίστες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Διαθέτουμε σύγχρονες κολυμβητικές εγκαταστάσεις και στόχο έχουμε να διοργανώνουμε αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν και σε όσους εργάστηκαν, για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


«Ευελπιστούμε να μετατρέψουμε σε θεσμό το τουρνουά πόλο εφήβων, καθώς το ενδιαφέρον των ομάδων είναι έντονο. Σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε στο Κολυμβητήριό μας αγωνίσματα του υδάτινου αθλητισμού, καθώς διαθέτουμε σύγχρονες υποδομές και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», είπε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν έξι ομάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα πόλο εφήβων του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την κατάταξη ακολούθησαν οι ομάδες: Πανιώνιος, Ν. Ε. Πατρών, Ιωνικός Νίκαιας, Π.Α.Σ. Φοίβος και ΟΦΘ.

Η απονομή των επάθλων και των μεταλλίων έγινε μετά τη λήξη των αγώνων το απόγευμα της Κυριακής. Το τουρνουά πόλο διοργανώθηκε από τον σύλλογο του «Φοίβου Νεάπολης Θεσσαλονίκης» και τον Δήμο Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!