Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα και αύριο στο Ωραιόκαστρο για το 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ποιοι δρόμοι κλείνουν

 


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (09-10-2021) και την Κυριακή (10-09-2021) ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στον Δήμο Ωραιοκάστρου, αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «54ο ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ.». Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 08.00 της Παρασκευής (08-10-2021) έως ώρα 19.00’ της Κυριακής (10-10-2021), η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Λόρδου Βύρωνος (Ωραιόκαστρο), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεσσαλονίκης και σε μέγιστο μήκος τριακοσίων (300) μέτρων προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ (09-10-2021)

  • Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 07:40 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της Ανώνυμης Ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος εκατό (100) μέτρα μετά την συμβολή της με την Επ. Οδό Μελισσοχωρίου – Δρυμού έως το ύψος πεντακόσια (500) μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.
  • Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων :
  • Επί της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια Νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την Επ.Ο. Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.
  • Επί της Επ. Οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού – Προμαχώνα.

ΚΥΡΙΑΚΗ (10-10-2021)

  • Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της Ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος εκατό (100) μέτρων.
  • Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης « BON CHATEAU » και σε μέγιστο μήκος εκατό (100) μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!