ΑΡΗΣ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΑΡΗΣ. Ήττα απο Κολοσσό με 81-85



 Στο πρωτο ημίχρονο ηο ΑΡΗΣ ειχε μια μέτρια εμφάνιση με βιαστικες προσπάθειες και αρκετούς παικτες που δεν εβρισκαν στόχο. Απο την αλλη ο Κολοσσός ηταν αρκετά εύστοχος στις βολές (77,8%) με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά στο σκορ και κάποιες στιγμές να περάσει μπροστά. Τελικά το Α' ημίχρονο έληξε 39-38 με πρώτο σκορερ απο πλευρας ΑΡΗ τον Χανλαν με 12 πόντους και τους Κάουαν και Φινκε με 10 και 8 αντίστοιχα.

Στο δευτερο μέρος και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες του άστοχους από μεσαια και μακρινή αποσταση. Μονο ο Χάνλαν είχε επαφή με το καλάθι αλλά ο Κολοσσός πηρε κεφάλι στο σκορ με 10 πόντους.

Στο 4ο δεκάλεπτο στα πρωτα 4 λεπτά η ομαδα του ΑΡΗ ειχε μια καλύτερη εικονα αλλά ο Κολοσσός εξακολουθούσε να ειναι ευστοχος και να διατηρεί μια διαφορά 8 - 9 πόντων.  Μεγάλη ήταν η απώλεια του Νετζήπογλου  στο 3.40' περιπου πριν την λήξη του 4ου δεκάλεπτου που τραυματιστηκε σε μια φαση αντεπίθεσης.

Παρ' ολη την πιεση για ανατροπή  του σκορ ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να φτασει στην νικη. Οι κίτρινοι εχουν πολλά παράπονα απο την διαιτησια, ιδίως στα 4ο δεκαλεπτο οταν και πίεσαν για να ανατρέψουν το σκορ. Τελικό σκορ 81-85.

Πρώτος σκορερ του ΑΡΗ  ο Χανλαν με 33 πόντους. Ακολουθησαν ο Καουαν με 21, ο Γουίλιαμς με 11, ο Φινκε με 8, ο Κώττας με 4, ο Νετζιπογλου με 3 και ο Πουλιανιτης με 1 πόντο.

Απο τον Κολοσσό πρωτος σκορερ ο Μομιροβ με 19 ποντους, ο Κιμ Ταιλ με 17 ποντους και ο Μιλλερ με 16 πόντους








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!