«Καθαρίζω στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου και μαθαίνω … παίζοντας»

 


«Καθαρίζω στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου και μαθαίνω … παίζοντας»


Μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων πραγματοποίησαν καθαρισμό σε τμήμα του Δασοκτήματος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Στην δράση η οποία πραγματοποιήθηκε αφού παρθήκαν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια παιδιών , γονέων , αλλά και μέλη των δυο συλλόγων, συμμετείχαν επίσης γονείς με τα παιδιά τους.
Μετά το καθαρισμό εμψυχωτές - μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού συλλόγου συζήτησαν με τα παιδιά για το δάσος, την σημασία του, την προστασία του, απευθύνοντας ένα μήνυμα σε όσους επισκέπτονται το δάσος και την ανάγκη διατήρησής του καθαρού, και έπαιξαν παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Είναι σημαντικές οι δράσεις καθαρισμού του δάσους αλλά ακόμη σημαντικότερο ότι θα πρέπει να φροντίζει ο καθένας που το επισκέπτεται να το διατηρεί καθαρό.
Στο τέλος μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραικάστρου και Φίλων μοίρασαν αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση.
Αρωγός στήριξε η αντιδημαρχία καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου προφέροντας τα απαραίτητα μέσα για την υλοποίησή της.
Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 20 σακούλες σκουπίδια....
Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμετείχατε και βοηθήσατε....

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!