Επιστολή Παντελή Τσακίρη προς τον Γρηγόρη Εδιρνέλη

 


Επιστολή Παντελή Τσακίρη προς τον Γρηγόρη Εδιρνέλη

Επιστολή προς τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης πολιτών «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» απέστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Η επιστολή εστάλη σε απάντηση της επιστολής του κ. Εδιρνέλη προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, μέσω της οποίας δηλώνει την απόφασή του να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το κείμενο της επιστολής του κ. Τσακίρη έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Εδιρνέλη,

Με λύπη μου, ομολογώ, έλαβα τη δήλωση της παραίτησής σας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου μας.

Λέω "με λύπη", όχι μόνο επειδή αποτελέσατε ένα επιτυχημένο παράδειγμα αυτοδιοιηκητικού εκπροσώπου μέσα από την πολυετή σας παραγωγική πορεία, αλλά και ξεχωριστό δείγμα ενός αντιπολιτευτικού ήθους το οποίο δυστυχώς τείνει πλέον να εκλείψει από τον κοινό τοπικό μας βίο.

Οι παρεμβάσεις σας υπήρξαν πάντοτε εποικοδομητικές και προσανατολισμένες στο κοινό καλό του Δήμου και των δημοτών μας. Παρότι άνθρωπος με πολιτικό στίγμα, δεν επιτρέψατε στην κομματική σας ταυτότητα να επισκιάσει και να καθορίσει τον ρόλο σας ως δημοτικού συμβούλου.

Η φωνή σας ήταν πάντοτε φωνή λογικής, μετριοπάθειας και σύνεσης, χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού ή ανούσιας συγκρουσιακότητας.

Το έργο, μάλιστα, που αφήνετε ως πρόεδρος της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, είναι πολύ απλά εξαιρετικό και δικαίωσε την πρότασή μου να αναλάβετε τον συγκεκριμένο ρόλο. Χάρη στην κατάρτιση, την υπομονή και την επιμονή σας, βοηθήσατε έμπρακτα και τους δημότες και τον ίδιο τον Δήμο.

Ελπίζω το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και να το μιμηθούν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στην προσωπική σας πορεία μέσα από οποιοδήποτε μονοπάτι και αν επιλέξετε.

Με εκτίμηση,

Παντελής Τσακίρης

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου».

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!