Ετήσιες Ανοιχτές Επιτροπές Ε.Ο.Χ.Α.: Ενημερώθηκαν τα σωματεία και ξεκινάει η νέα χιονοδρομική σεζόν

 


Ετήσιες Ανοιχτές Επιτροπές Ε.Ο.Χ.Α.: Ενημερώθηκαν

τα σωματεία και ξεκινάει η νέα χιονοδρομική σεζόν

 

Κύριοι ομιλητές της Ημερίδας οι Γιώργος Νικητίδης, Δημοσθένης Γυρούσης,

Ηλίας Μήλιος, Στέργιος Μπάκας, Γιάννης Μαρμαρέλης, Γιάννης Θεοδώρου 

Oλοκληρώθηκαν, με τηλεδιάσκεψη, οι ετήσιες Aνοιχτές Eπιτροπές των αθλημάτων Αλπικών, Χιονοσανίδας και Ελεύθερου Σκι με συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων μελών της Ε.Ο.Χ.Α.

Την Hμερίδα των Aνοιχτών Tεχνικών Eπιτροπών άνοιξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Γιώργος Νικητίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των σωματείων έκανε μια γρήγορη αναφορά σε όσα έχουν προγραμματιστεί από το ΔΣ αναφορικά με την ανάπτυξη των αθλημάτων αλλά και την αναδιοργάνωση των λειτουργικών διαδικασιών και την ψηφιακή διαχείριση της Ε.Ο.Χ.Α. 

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αντιπρόεδρος Αγωνισμάτων Δημοσθένης Γυρούσης που επικεντρώθηκε στον τρόπο αλλά και στα αυξημένα ποσά με τα οποία αποφασίστηκε να χρηματοδοτηθούν οι προετοιμασίες των αθλητών των Εθνικών Ομάδων και των Προ-Εθνικών κλιμακίων και έκλεισε διατυπώνοντας την προσδοκία του Δ.Σ. ότι οι επόμενες αγωνιστικές περίοδοι θα φέρουν σημαντικές διακρίσεις.

Τέλος, ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Χ.Α. Ηλίας Μήλιος, αναφερόμενος και στο θετικό γεγονός της συμμετοχής των συλλόγων στην διαδικασία των ανοικτών επιτροπών, κάτι που αποδεικνύει την διάθεση όλων για ενεργή συμμετοχή.

Από τους επικεφαλής των αθλημάτων ο Στέργιος Μπάκας (Αλπικά – διεθνείς συμμετοχές), Γιάννης Μαρμαρέλης (Αλπικά – Εθνικό Πρωτάθλημα) και Γιάννη Θεοδώρου (Χιονοσανίδα και Ελεύθερο Σκι) παρουσιάστηκαν οι απολογισμοί της περσινής περιόδου καθώς και ο λεπτομερής προγραμματισμός για την νέα σεζόν που συμπεριλάμβανε τα θέματα του προγράμματος και των εγκύκλιοι οργάνωσης του εθνικού αγωνιστικού πρωταθλήματος 2021-2022 και -φυσικά- τον σχεδιασμό για τις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών. 

Η όλη διαδικασία χαρακτηρίστηκε από το πολύ θετικό κλίμα και την διάθεση συνεργασίας που όπως φάνηκε υπάρχει από όλους όσοι εμπλέκονται με τα αγωνιστικά θέματα. Αυτό άλλωστε τονίστηκε και στην επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Νικητίδης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, προς όσους συμμετείχαν, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε :

«Αγαπητοί φίλοι. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής διαδικασίας των ανοιχτών τεχνικών επιτροπών, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς – καθώς και τα σωματεία που εκπροσωπήσατε – για την συμμετοχή σας και κυρίως για την μεγάλη διάθεση συνεργασίας, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι το πρώτο από τα πολλά θετικά που προέκυψαν.

Αυτή η θετική διάθεση όλων, μας κάνει να πιστεύουμε – ως Δ.Σ. – ότι βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση, που σκοπό έχει έναν και μόνο. Το να βελτιωθούν όσο γίνεται περισσότερο οι συνθήκες για τα αθλήματα μας και αυτό να οδηγήσει την Ε.Ο.Χ.Α. σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον προς όφελος των αθλητών, των στελεχών και των συλλόγων μελών μας.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή χιονοδρομική χρονιά»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!