Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στα ηλεκτρονικά μέσα της Ευρώπης

 


Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ακόμη ένα “Food Trip” στην πόλη μας, με την τοπική γαστρονομία να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, για την Amanda O’ Brian από το «The boutique adventurer» (Luxury and travel tourism) και τους Daryl και Mindi Hirch από το «2Food trippers»(Travel gastronomy), bloggers τουρισμού και γαστρονομίας, με χιλιάδες ακόλουθους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι το «2Food trippers» βραβεύτηκε ως το καλύτερο food blog για το 2018.

Επί τρεις ημέρες ξεναγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ανακάλυψαν γεύσεις και αρώματα, που χαρακτηρίζουν τη γαστρονομική φυσιογνωμία και κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις bloggers φωτογράφησαν, για τις σελίδες τους, από street food προτάσεις, μέχρι πιάτα υψηλής γαστρονομίας, έφτιαξαν κουλούρι Θεσσαλονίκης, δοκίμασαν μπουγάτσα και επισκέφτηκαν τοπικές μικροζυθοποϊίες και οινοποιία.
Στο αφιέρωμα τους για την Ελλάδα η Θεσσαλονίκη προτείνεται ως ο πλέον γαστρονομικός προορισμός για κάθε επισκέπτη, πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με μια ιδιαίτερη πολυπολιτισμική ταυτότητα και μια μακραίωνη ιστορία.
Το ραντεβού με τους food lovers για να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη κλείστηκε το Μάρτιο του 2021, στο πλαίσιο της διαδικτυακής έκθεσης τουρισμού ITB του Βερολίνου. κατόπιν Β2Β συνάντηση της influencer με υπάλληλο του Τμήματος.
Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες εστίασης της πόλης για τη συνεργασία τους. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη για την προβολή της Θεσσαλονίκης παγκοσμίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!