Κ. Πατσαλάς: Είνα αδιανόητο να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή του τόπου από τέτοιες ενέργειες

 

Με ανάρτησή του στο προφιλ του στο facebook o πρόεδρος της δημοτικης ενοτητας Δρυμού αναφέρεται στο σημερινό γεγονός του εκβιασμού του δημάρχου Ωραιοκάστρου Π.Τσακιρη  αναφέροντας:


Όπως προκύπτει από τη σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρία άτομα συνελήφθησαν κατά την προσπάθεια τους να εκβιάσουν τον Δήμαρχο του Δήμου μας, Παντελή Τσακίρη.


Θεωρώ αδιανόητο να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή του τόπου μας από τέτοιου είδους ενέργειες και οφείλουμε όλοι οι μετέχοντες του δημοσίου βίου να καταδικάσουμε απερίφραστα την ανάμειξη υποθέσεων ποινικής φύσης στην πολιτική ζωή του Ωραιοκάστρου.


 Προσωπικά, τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα μου προκαλούν αποστροφή και αγανάκτηση. Αναμένω από τις διωκτικές και τις δικαστικές αρχές την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να  μην διασαλευτεί περαιτέρω η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα αιρετά πρόσωπα και να ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!