Σ. Αναστασιάδης: Η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση εκνευρισμού

 


Ο Σ. Αναστασιάδης στο Radio Flash 99,4 fm: Η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση εκνευρισμού

«Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα  βρίσκεται σε μία κατάσταση ανησυχίας και εκνευρισμού, λόγω των συμφωνιών που υπέγραψε η Χώρα μας και με την Γαλλία και με τις ΗΠΑ» όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον Ραδιοφωνικό σταθμό radio flash 99,4 fm, αναφορικά με τις νέες τουρκικές απειλές.

«Η Τουρκία βγάζει έναν εκνευρισμό γιατί βλέπει την Ελλάδα να εξοπλίζεται. Εμείς ενισχύουμε τις συμμαχίες μας και θωρακίζουμε τη χώρα μας με σύγχρονες Ένοπλες ΔυνάμειςΕπιπλέον χθες οι Γερουσιαστές από το Αμερικανικό Κογκρέσο ζήτησαν να μπει φρένο στην έγκριση της πώλησης νέων μαχητικών αεροσκαφών F-16. Επίσης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και λόγω της υποτίμησης της λύρας ..» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την πανδημία και τους εμβολιασμούς, ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε:


« Τα κρούσματα αυξάνονται ιδίως στη Β. Ελλάδα και δεν είναι μόνο αυτό, βλέπουμε στον περίγυρό μας στα Βαλκάνια τα πράγματα να εξελίσσονται άσχημα, η Λετονία να έχει κηρύξει καθολικό 
lockdown, η Ρουμανία να έχει 500 νεκρούς την ημέρα, και αυτό είναι αποτέλεσμα χαμηλών ποσοστών εμβολιασμών. Άκουγα το προηγούμενο διάστημα ότι στη Βουλγαρία , την Ρουμανία, τα πράγματα είναι ελεύθερα , δεν παίρνουν μέτρα και όλα είναι καλά. Αυτή η χαλαρότητα και η μη σωστή επικοινωνία για τους εμβολιασμούς οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα» και πρόσθεσε,

 

« Στη Βόρεια Ελλάδα που έχει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη υπάρχει αύξηση των νοσηλευόμενων και αυξανόμενη πίεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Γι αυτό και η κυβέρνηση αναθεώρησε την αρχική της στάση με τις παρελάσεις»

 

Κληθείς να απαντήσει για την οδική και σιδηροδρομική "Παραεγνατία" που δεσμεύτηκαν με μνημόνιο η Βουλγαρία, η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία, να κατασκευάσουν μέχρι το 2030 ανέφερε:

 

«..Είναι ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα , γιατί αποτελεί ανταγωνιστικό έργο με την Εγνατία οδό και την σιδηροδρομική Εγνατία..Βέβαια η διαφορά βρίσκεται στο ότι η Εγνατία οδός είναι κατασκευασμένη και λειτουργεί  και οι Χώρες αυτές δεν έχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να την κατασκευάσουν όπως λένε μέχρι το 2030, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάζει , είναι ένα θέμα που πρέπει να μας αφυπνίσει»

 

https://www.youtube.com/watch?v=vSakdP4a7tA

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!