Δ. Παύλου Μελά: Κάλεσμα για ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αρκαλοχωρίου Κρήτης

 


Κάλεσμα για ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αρκαλοχωρίου Κρήτης


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης που δοκιμάζονται από τον σεισμό, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών τους σε είδη πρώτης ανάγκης.

Το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Παύλου Μελά, μετά από επικοινωνία που είχαν με τους αρμόδιους φορείς του Αρκαλοχωρίου για να διαπιστώσουν τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων, καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κ.α.), ειδών καθαριότητας - υγιεινής, φαρμάκων και σχολικών ειδών.

 

Οι προσφορές θα συλλέγονται από Δευτέρα 11 Οκτωβρίου  2021 έως Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στα σημεία:

 Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη, Σταυρούπολη, τηλ. 2310 020170, 2310 020166

 Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου, Σταυρούπολη, τηλ. 2310604904

Η στήριξη των πολιτών και η συνεργασία τους με τις δομές του δήμου δίνει μεγάλη αξία σε έννοιες όπως αλληλεγγύη και προσφορά.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!