Αυλαία στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Taekwondo ITF, όλων των κατηγοριών. Δεύτερη η Ελλάδα

 


ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ITF

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου Κρήτης ‘’Δυο Αοράκια’’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo ITF, όλων των κατηγοριών. Η Ελλάδα είχε εξαιρετική παρουσία και κατέλαβε την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων πίσω από τη Ρωσία.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικό. Μου άρεσε πολύ το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές. Το Ηράκλειο ήταν πολύ καλή επιλογή για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος’’ τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μίκαελ Προύιτ.

Την ικανοποίηση τους για την εξαιρετική εμφάνιση της Ελλάδας εξέφρασαν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του  Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος Taekwondo ITF, Αναστάσιος Βαλασιάδης  και ο πρόεδρος της Ελληνικής αθλητικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Ζωγράφος.

«Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες μας, που επιβεβαίωσαν ότι η 2η θέση που κατακτήσαμε στον προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν ήταν τυχαία’’ τόνισε ο κ.Βαλασιάδης ενώ ο κ.Ζωγράφος δήλωσε: «Είμαι διπλά χαρούμενος από τη μία γιατί κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη κι από την άλλη γιατί οργανώσαμε με επιτυχία το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην μετά Covid εποχή».

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

1.Ρωσια  57 χρυσά 39 ασημένια 56 χάλκινα

2.Ελλάδα 31 χρυσά 30 ασημένια 67 χάλκινα

3.Ουκρανία 22 χρυσά 33 ασημένια 52 χάλκινα

4.Τσεχία  19 χρυσά 15 ασημένια 20 χάλκινα

5.Καζακστάν 5 χρυσά 2 ασημένια 4 χάλκινα

6.Βουλγαρία 4 χρυσά  9 ασημένια 17 χάλκινα

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!