Επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού

 


Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 20.00  η Επετειακή Εκδήλωση για τα 25 Χρόνια δράσης του Οργανισμού μας, του Χαμόγελου του Παιδιού.

 

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος θα εξιστορήσει στον Ανδρέα τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί να πετύχουμε για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη. Σε μία μοναδική βραδιά θα ακούσουμε προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν στην ψυχή του «Χαμόγελου».

 

Θα τιμήσουμε με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου και την κυρία Μαίρη Χρονοπούλου για την διαχρονική τους προσφορά τους στον Οργανισμό μας.

 

Με μεγάλη συγκίνηση θα τραγουδήσουμε ξανά «Το τραγούδι του Ανδρέα» μαζί με τον δημιουργό του τραγουδιού και φίλο του Ανδρέα, Θάνο Καλλίρη και την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

 

Επίσης θα παρουσιάσουμε την έρευνα που ετοίμασε για τον Οργανισμό μας η Focus Bari καθώς και την έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!