Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Με φωτογράφιζαν στο πάρκο με τα παιδιά της αδελφής μου


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τρόπου παρακολούθησης του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, από τους δύο ιδιωτικούς ερευνητές που συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία που έκανε ο ίδιος. «Είχα αντιληφθεί ανθρώπους να με παρακολουθούν έξω από το Δημαρχείο και να πηγαίνω στο σπίτι μου και να είναι από πίσω μου» είπε ο κ. Τσακίρης σε δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας.

Αποκάλυψε ότι είχε διαπιστώσει πως παρακολουθούνταν ακόμη και όταν βρισκόταν στο πάρκο μαζί με τα παιδιά της αδερφής τους. «Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια Αστυνομία με κάλεσε όταν διαπιστώθηκε ότι η πόρτα του διαμερίσματός μου ήταν ανοιχτή διότι εγώ είχα διανυκτερεύσει στο πατρικό μου το σπίτι. Είχαν προηγηθεί και άλλα περιστατικά όπως το να είμαι στο πάρκο με τα παιδιά της αδερφής μου και να διασκεδάζω μαζί τους σε μία παιδική χαρά και τελικά αυτός ο οποίος ήταν απέναντί μου με φωτογράφιζε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Τσακίρης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι δείχνει το βίντεο με το οποίο τον εκβίαζαν και πως αγνοεί ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου τόνισε ότι είναι αναγκαίο να ενισχυθούν οι θεσμοί προς την κατεύθυνση της προστασίας της ιδιωτικότητας της ζωής του καθενός και πρόσθεσε ότι θα επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του γιατί έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο και δεν θέλει να απογοητεύσει τους συνδημότες του. Σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην στην ελληνική δικαιοσύνη και ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεσή του.



πηγή thestival


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!